Szórakozás

Óriási csapást mér a kiscsillagokra a zsűritag?

Nem alkalmazkodik senkihez és semmihez Puzsér Róbert, a Csillag Születik legkritikusabb zsűritagja. Soha nem rejti véka alá a produkcióról alkotott véleményét, ráadásul sajátos szempontrendszert alakított ki.

Az ítész egy tízes skálát épített fel, melynek mentén könnyen meg tudja állapítani, hogy kinek van és kinek nincs keresnivalója az élő show legjobbjai között.

A kritikus egyes osztályzattal illeti azokat a produkciókat, amelyek szerinte olyan gyengék, hogy még a közönség tagjai is jobbat mutatnának be. Puzsér Róbert kettessel jutalmazza azokat az előadásokat, amelyektől nem kell eltiltania az édesanyját, mert eszébe se jutna, hogy megnézze vagy meghallgassa azt. Hármast érdemel a Csillag Születikben az a versenyző, aki” kártékony ingert vált ki”. Ettől szerencsésebb helyzetben vannak a négyes osztályzatúak, akik produkciójánál Puzsér Róbert csak kikapcsolná a televíziót.

Ötös érdemjegyet kap a teljesen átlagos produkció, míg a hatost már egy órán keresztül is szívesen nézné a zsűritag, ám pénzt nem adna érte. Ellentétben azokkal, akiknek produkciójáért ezerötszáz forintot is hajlandó lenne fizetni. Ők érdemlik ki nála a hetest. A nyolcasnál Puzsér Róbert már rajongást is mutat, míg a kilences szintet megütők produkciójáért a kritikus hajlandó lenne leutazni Kazincbarcikára, a művelődési házba, és még Bécsbe is. Azoktól, akik maximális pontot érnek el nála, már autogramot is kérne az ítész. Hogy lesz-e ilyen produkció, az kiderül a Csillag Születik mai adásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik