Szórakozás

A ValóVilágba is jelentkezett a milliomos

Sztojanov Nóra és bátyja sosem gondolták volna, hogy milliós nyereménnyel térnek haza A Széf című műsorból. Pedig nevezésük teljesen spontánul jött, s a műsorra sem készültek különösebben.

Milliós nyereményre tett szert a Széf tegnap esti adásában Sztojanov Nóra és testvére, Péter. A fiatalok 8,6 milliót zsebeltek be zseniális játékuknak köszönhetően. Pedig a műsorba való jelentkezésük mindössze egy hirtelen jött ötletnek volt köszönhető. „A testvéremmel nagyon jó a viszonyom, és hihetetlenül bízom benne. Így egyik nap, amikor hazajöttem, és azzal fogadott, hogy benevezett minket a játékba, nem lepődtem meg. Nyugtáztam a dolgot és reménykedtem, hogy jól fog menni” – árulta el a Hír24-nek Nóra, aki jól működő párost alkot testvérével.

„Én még egyetemre járok, bölcsész területen tanulok. A testvérem viszont műszaki területen dolgozik, így jól kiegészítjük egymást” – nyilatkozta A Széf milliomossá lett játékosa, akinek bátyja már korábban is szerette volna megmérettetni magát. Csakhogy akkor még a ValóVilág luxusbörtönébe való bejutása volt a cél. „A testvérem jelentkezett a ValóVilág ötödik szériájába. Így utólag azt mondom, szerencsére nem válogatták be a műsorba” – mondta Sztojanov Nóra, aki fele-fele arányban osztozik a nyereményen testvérével.

„Természetesen felezzük A Széfben együtt megnyert összeget. A testvéremnek a házépítési-projektre fog elmenni a nyeremény. Én elképzelhető, hogy egy következő felsőoktatási diplomám megszerzésére költöm a pénzt. Ám régi nagy álmom az is, hogy szert tegyek az egyik legismertebb magyar cipőtervező nekem gyártott darabjára. Majd alakul a dolog, remélem, mindkettő összejön” – árulta el Nóra, A Széf eddig legtöbbet bezsebelő testvérpárosának tagja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik