Szórakozás

A kvízmester fia titkolta, hogy ki az édesapja

Vágó István fiának, Péternek, kezdetben csak hátránya származott abból, ha megmondta ki az édesapja. Ezért inkább nem reklámozta a dolgot.

Viszontagságokkal teli gyerekkora volt Vágó István fiának, Péternek, akit gyakran bántották édesapja népszerűsége miatt. Gyerekkora ezért egyáltalán nem volt irigylésre méltó. „Ha az iskolás éveimet nézzük, akkor egyáltalán ne irigyeljenek. Abból az időszakból kilencven százalékban csak rossz élményeim vannak” – árulta el Vágó Péter, akit még az iskolában is csak atrocitások értek édesapja miatt.

„Az egyik tanárom például folyton bizonygatta, mennyire nem kedveli aput, és ez nem esett jól” – nyilatkozta a kvízmester fia, aki olykor még a hölgyekkel sem osztotta meg szívesen, milyen családból származik. Talán ez az állandó titkolózás is közrejátszott abban, hogy Vágó Péter korábban nehezen értett szót édesapjával. Voltak nagy veszekedések, de még az ajtócsapkodások is. Mára azonban felhőtlen Vágó István és fia viszonya, akiknek kapcsolatát egy apróság tette helyre. Hogy mi is volt az, kiderül a Story magazin legfrissebb számából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik