Kultúra

Népítélet: Schmitt millás lett!

A másoló elnök utolsó egész estés tévés szereplését egymillióan nézték meg - kell ennél szebb hattyúdal? Vágó jól kezdett a Story4-en.

A frissiben lemondott, így a kormányzó párt által a legszélesebb kört megalázó (Obersovszky, Borókai, Keresztény Értelmiségiek Szövetsége plusz az egész másik oldal) elnökváltoztatási eljárás áldozata, Schmitt Pál a hét nyertese a nézettségi adatok tükrében. Sokak által lemondóbeszédeként várt méltatlan bizonyítványmagyarázását Obersovszky Péter “kemény, szorongató” riporteri hozzájárulásával 1 millió néző választotta, amely műsorsávban a TV2-től sikerült nagyjából 3-400 000 nézőt elszipkázni, mely nézők aztán visszatértek.

A Story4 remekül kezdte a hetet az ÁtVágóval, a 40-50-60 ezres nézettségű csatorna hétfőn, a nyitó műsorra 140 ezres nézettséget produkált, amely lassú csökkenéssel péntekre 80 ezer körülire mérséklődött – meglátjuk, hogy ezen a héten hogy alakul a tendencia (ma az összes szám a teljes, négyévesnél idősebb tévénéző társadalomra vonatkozik).

Az RTL Klub sem bánta meg, hogy véget ért az 1 perc és nyersz! (amelynek nyilvánvalóan folytatódnia kell), a helyére belépő A Széf lényegében ugyanolyan nézettséggel megy tovább (1,2 millió). A Csillag születik megint abszolút első lett (1,94 millió néző, 400 ezerrel több, mint a második Barátok közt), a Megasztár pedig kissé feljebb kapaszkodott, megfordította az utóbbi hetek csökkenő tendenciáját az 1,05 milliós nézettségével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik