Szórakozás

Így él titokban az eltűnt magyar sztár

Jó ideje nem hallottunk már Molnár Anikóról, akinek magánéletét korábban darabokra szedte a bulvármédia. Az egykori VV-s állítólag ma már külföldön él.

A Story magazinnak sikerült kiderítenie, hol él, mit csinál mostanság a szőke bombázó, akit egy éve senki nem látott korábbi ismerősei közül. Állítólag egyesek tudni vélték, hogy az exvillalakó titokban férjhez ment egy milliomoshoz és babát vár, mások meg esküdöztek, hogy egy vidéki szanatóriumban gyógykezelik. Ám mint kiderült, ezen pletykák közül egyik sem igaz, Anikóval egészen más történt.

A lány ismerősei elmondták, az egykori nagy Ő kiválóan érzi magát, 36 évesen Amerikában él. Állítólag barátai segítik anyagilag és közben egy sminkes iskolába jár. Azt tervezi, hogy az iskola elvégzése után Hollywoodban keres majd magának munkát. Erre állítólag jó esélye van, ugyanis már most is dolgozik hírességekkel.

Anikó a hírek szerint nem azért ment el Amerikába, mert mindenképpen a filmiparba szeretett volna bekerülni, hanem azért, mert úgy érezte, itthon nem tud új életet kezdeni. Anikó titkos életének további részleteiről a Story magazinban olvashatunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik