Szórakozás

Molnár Anikó senkinek sem kívánja a ValóVilág 4-et

Az egykori Nagy Ő biztosan nem költözne be a villába, és bár több ismerősét is megpróbálta lebeszélni a jelentkezésről, nem sikerült neki.

„Ha most kéne jelentkeznem a VV4-be, biztosan nem tenném meg! Nem mondom, hogy tökéletesen megbántam a hét évvel ezelőtti szereplésemet, de az biztos, hogy minden későbbi problémámat az akkori döntésem okozta. Ezt persze hiába mondom azoknak, akik most jelentkeznek, mert valahogy elengedik a fülük mellett, éppen úgy, ahogyan én tettem, amikor a barátaim, Mester Tamás és Orbán Józsi óva intettek a VV2-től. Ma már tudom, hogy rájuk kellett volna hallgatnom, de akkoriban azt hittem, hogy az ismertség automatikusan együtt jár a boldogsággal” – mesélte a Napi Ásznak Anikó, aki nagyon félti a mostani széria jelentkezőit.

„Az a baj, hogy ezektől a műsoroktól csodát várnak a jelentkezők. Az természetesen be is következik, csak éppen nem úgy, ahogyan azt ők hiszik. Ezt a csodát úgy hívják, hogy depresszió. Ez az, ami szinte minden esetben együtt jár az ismertséggel, még akkor is, ha erről a szakma nagy része mélyen hallgat. Persze elképzelhető, hogy valaki profitálhat a valóságshow-s ismertségből, de én magam csak egyetlen ilyen embert ismerek – Majkát” – tette hozzá Molnár Anikó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik