Szórakozás

Pornózni hívta Kovi az RTL Klub nagymellű szőkéjét

Meghökkentő információ került a Hír24 birtokába. Megtudtuk, hogy a ValóVilág korábbi nagyágyújára, Molnár Anikóra is pályázott Kovi az ismert felnőtt film producer. Az egykori villalakó végül nemet mondott Kovács István ajánlatára.

A NagyŐ-ként is emlegetett szőkeség jó ideje kivonult a médiából, még telefonszámát is megváltoztatta, hogy ne érhessék utol az újságírók. Az volt róla a legutolsó információ, hogy Amerikában akart szerencsét próbálni. Azóta teljesen eltűnt. Amikor Kovival a minap arról beszélgettünk, hogy kik azok a celebek, akiket szívesen látna valamelyik filmjében, Anikó neve is szóba került. Kovács István elárulta, hogy annak idején Molnár Anikót is megkereste ajánlatával. Állítólag már egy találkozót is megbeszéltek, de az egykori villalakó végül lemondta a megbeszélést. Arra hivatkozott, hogy nagyon távol áll tőle a felnőttfilmek világa, és képtelen lenne egy ilyen “alkotásban” szerepelni. Anikó egyébként a felkésést megelőzően többször is megmutatta magát ruha nélkül, igaz, a legigényesebbnek számító férfimagazinban.

Kovi azt is elárulta, hogy NagyŐ Anikón kívül kik voltak még azok a hírességek, akikkel szívesen feldobta volna alkotásait. Többek között Zalatnay Cinire és Kelemen Annára is fájt a foga, de végül egyik celeb sem adta be a derekát. Pedig a producer biztos abban, ha ismert arc is szerepelne egy pornófilmben sokkal jobban eladható lenne a termék. Kovács István egyébként külföldi példát sem tudott említeni arra, hogy egy celeb erotikus filmben vállalt volna szerepet.

Kovi nem titkolja, hogy a felnőtt film DVD-k piaca az utóbbi időben meginogni látszik. Ennek oka, hogy bár az embereket továbbra is érdekli az erotika, de inkább internetről letöltik a filmeket, mint sem fizessenek érte. A pornóguru biztos abban, hogy a piac fellendítésének jót tenne, ha egyszer végre egy híresség beadná a derekát és szerepet vállalna egy pornófilmben. Erre azonban a rossz tapasztalatainak köszönhetően egyre kevesebb esélyt lát. Persze azt mondja, továbbra sem adja fel az esélyt, és ha valamelyik híresség úgy dönt, hogy gusztust kapott a felnőtt filmezésre, ő biztosan nem fogja elküldeni. Pénzről ugyan nem beszél Kovi, de egy biztos, nyilván nem ingyen gondolja foglalkoztatni a filmjébe jelentkező hírességeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik