Szórakozás

Milliárdos kedvese után fiatal pasira váltott a magyar híresség

Debreczeni Zita újra szerelmes. Párjával régóta ismerik egymást, de szerelmük csak a közelmúltban bontakozott ki.

A modellből fotóssá avanzsált híresség az RTL Klub Reflektor magazinjában mutatta be először új párját, aki civil.

Mint ismeretes, Zita éveken keresztül a milliárdos üzletember, Kedves Ferenc párja volt, akivel kapcsolatuk tavaly tavasszal ért véget, legalábbis hivatalosan ekkor jelentették be, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Ám a híresség mostanában ragyog a boldogságtól, ami nem is csoda. Az RTL Klub kamerái előtt elmondta, nyolc hónapja boldog új szerelmével. Azt is elárulta, kapcsolatuk nem újkeletű, 12 évvel ezelőtt ismerték meg egymást egy rendezvényen. Azután még néhányszor találkoztak, majd kapcsolatuk megszakadt, mostanáig semmit nem tudtak egymásról. A híresség azt mondja, tényleg azt gondolta legutóbbi szakítása után, hogy most egy darabig egyedül lesz, de aztán egy váratlan pillanatban mégis eltalálta Ámor nyila. Azóta nagyon boldog a nála másfél évvel fiatalabb fiúval.

Kapcsolatukat annyira komolyan gondolják, hogy Zita már be is mutatta a fiatalembert a szüleinek. A lány azt mondja, édesapja általában nehezen fogadja el választottjait, de Viktor másfél óra alatt levette a lábáról. A lány úgy érzi, ez a szerelem nagyon különleges az életében, ahogy fogalmazott: ”párjával még a semmit is jó együtt csinálni”.

A magyar sztárvilágban nem Debreczeni Zita az egyedüli, aki nála fiatalabb fiú oldalán találta meg a boldogságot. Judy, Zoltán Erika, Keleti Andrea férje is fiatalabb, mint a felesége, ettől függetlenül boldogan élnek, sőt gyermekük is született.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik