Szórakozás

Kamerák előtt lett rosszul a magyar műsorvezető

A hideggel és a kényelmetlen ruhával a legnehezebb megküzdeniük a modelleknek. Iszak Esztinek egy fűzővel gyűlt meg a baja.

A korábbiakkal ellentétben Iszak Eszti ma már nem készül annyit a fotózásokra. A rendkívül vékony lány bevallotta, régebben arra is odagfigyelt, hogy csak nagyon keveset egyen, amikor másnap kamerák elé kellett állnia. Eszter, amióta műsorvezetőként dolgozik, kevesebbet jár fotózásra, ám azt elmesélte, amikor modellkedni hívják, örül, hogy kicsit visszacsöppenhet abba a világba.

Eszter arról beszélt, imádja, amikor fotósok és stylistok foglalkoznak vele, de azt is  hangsúlyozta, bőven vannak árnyoldalai is ennek a szakmának. “Inkább fotózzanak bundában júliusban, mint fürdőruhában decemberben” – szögezte le. A műsorvezető szerint a hideg mellett még a kényelmetlen ruha tudja nehézzé tenni a fotózást. Eszti elmesélte, volt, hogy rettentő kényelmetlen fűzőt adtak rá, amely annyira szoros volt, hogy a rosszullét környékezte. “Majdnem elájultam” – elevenítette fel egyik modellélményét a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik