Élet-Stílus

Magyar szépségek a világ különböző pontjain

Gyönyörű magyar modellek lépdelnek a nemzetközi kifutókon, s öregbítik hazánk hírnevét. Ismerjék meg a lányokat, akikre méltán lehetünk büszkék!

Mihalik Enikő

A békéscsabai szépséget 15 évesen, az utcán fedezték fel. Számos neves divatháznak dolgozott már, egyebek között a Gucci, a Retro, a Chanel, a Kenzo, a Givenchy, Jill Stuart és Donna Karan ruháit is viselte a magyar modell. Kacsintott már ránk az i-D és a V Magazine címlapjáról egyaránt. Enikő jelenleg New Yorkban él.

Palvin Barbara

Barbi Zalaegerszegről indult el a világhírnév felé 13 éves korában, ekkor kezdett ugyanis modellkedni. Szerepelt a Pull and Bear és a New Yorker kampányában egyaránt, de a Victoria’s Secret is alkalmazta. A fiatal szépség arca látható volt egyebek között a spanyol Vogue-ban. Palvin Barbara –, aki még csak 18 éves – lett a L’Oreal legújabb arca!

Srej Zsófi

2007-ben egy budai buszon fedezték fel a hatvani származású Srej Zsófit. Láthattuk már DKNY Jeans kampányban, a japán Vogue-ban, a Teen Vogue-ban, az olasz Marie Claire-ben, az Interview-ban, de szerepelt a Chanel haute couture show-ján is, valamint a D&G-t, a Pradat és a Calvin Kleint szintén öltött már magára a magyar szépség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik