Szórakozás

Forró vízbe fulladt a bekokainozott Whitney Houston

A februárban meghalt énekesnő szervezetében nyugtatót, izomlazítót, allergiagyógyszert, marihuánát és kokaint találtak.

Arccal lefelé találták meg a forró vízzel teli kádban Whitney Houstont nem egészen két hónappal ezelőtti halálakor – derült ki a halottkém végleges jelentéséből, amelyet helyi idő szerint szerdán tettek közzé Los Angelesben. A hatszoros Grammy-díjas énekesnő Beverly Hills-i hotelszobájában „fehér kristályszerű anyagot” tartalmazó kanalat és felcsavart fehér papírlapot, valamint egy hordozható tükröt is találtak. A jelentésben nem nevezték meg az anyagot, de Houston szervezetében kokaint találtak.

A végleges vizsgálati jelentés megerősíti a két hete közzétett előzetes vizsgálat megállapításait. E szerint baleset történt; az énekesnő vízbe fulladt “a kokainfogyasztás és egy artériaelmeszesedéses szívbetegség következtében”. Körülbelül egy órája lehetett a “nagyon forró” vízben, amikor megtalálták.

Az énekesnőnek évek óta kábítószer- és alkoholproblémái voltak.

Whitney Houston a 80-as évek közepétől majdnem egy évtizeden át uralta a slágerlistákat. A Több mint testőr című film betétdala, az “I will always love you” kislemez 42 millió példányszámban kelt el, ami rekord a női előadók mezőnyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik