Szórakozás

Whitney Houstont a drog és a szíve vitte el

Az énekesnő drog és a szívbetegsége együttes hatásai miatt fulladt vízbe.

Whitney Houston énekesnő halálát vízbefúlás okozta, amely a kokain és az artéria-elmeszesedéses szívbetegségének együttes hatásai miatt következett be – közölte a Los Angeles-i megyei halottkém szóvivője. A 48 éves Houston holttestére a fürdőkádban bukkantak rá egy Beverly Hills-i szállodaszobában február 11-én, a Grammy-díjkiosztó előtti éjszakán.

A toxikológiai vizsgálat a kokain mellett az énekesnő szervezetében marihuána, szorongásoldó gyógyszer (Xanax), izomlazító (Flexeril) és antihisztamin (allergiaellenes szer, Benadryl) nyomait is kimutatta, de ezek nem játszottak szerepet a halálában.
A vizsgálatnál sérüléssel, bűncselekménnyel kapcsolatos gyanú nem merült fel. A halottkém végleges jelentését két hét múlva teszik közzé.

Korábban volt sógornője azt állította, hogy Whitney Houston halála nem a véletlen műve volt, noha a rendőrség sem talált semmilyen idegenkezűségre utaló nyomot. Leolah Brown úgy vélte, annál sokkal okosabb volt az énekesnő, hogy kábultan üljön a kádba. Előzőleg olyan pletykák is napvilágot láttak ugyanakkor, hogy Whitney Houston már korábban öngyilkos akart lenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik