Szórakozás

Ellopták Whitney halálának bizonyítékát

Egy ismeretlen még a hatóságok megérkezése előtt eltüntette Whitney Houston szobájából a halálát okozó kokain maradékát.

Sokan meglepődtek, amikor ma reggel megérkezett Whitney Houston hivatalos boncolási jegyzőkönyve, amiben a halála egyik okaként a kokaint nevezték meg. Eddig ugyanis fel sem merült, hogy a kemény drog közvetlenül szerepet játszott volna a tragédiájában, és a helyszínen sem találtak a rendőrök semmilyen kokainra utaló nyomot. Egy bennfentes szerint ennek az a magyarázata, hogy valaki még a hatóságok megérkezése előtt eltüntette a gyilkos por maradékát. Az ismeretlen a tettével vagy Whitney nevét akarta védeni, vagy a saját bőrét, mivel köze volt az anyag beszerzéséhez.

A bizonyíték eltüntetők lehetséges listája nem túl hosszú. Az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy asszisztense, Mary vagy a tetőre, Ray tehette zsebre a kokaint, miután rátaláltak a díva élettelen testére. Lánya, Bobbi Kristina és unokatestvére, Dionne Warwick szintén találkoztak még az énekesnővel halála előtt, de órákkal azt megelőzően, hogy drogozott volna. De az is előfordulhat, egy olyasvalaki a tettes, akiről eddig nem tudtuk, hogy a hotelszobában járt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik