Szórakozás

Jennifer Aniston szégyelli a testvérét

Semmiben sem hasonlít a színésznőhöz 22 éves öccse. A fiú nomád életet él, néha napokig nem fürdik, és sokáig egy kisteherautó volt a lakása is.

Botrányos képek jelentek meg Jennifer Aniston testvéréről. A 22 éves Alex John Aniston többnyire félmeztelenül vagy pucéran, részegen szórakozik a barátaival. „AJ néven ismerik, Alaska és Kalifornia között ingázik” – mesélte  az egyik barátja, Samantha Robles. “Egy matrac van a kisteherautójában, mindig ugyanabban a nadrágban látom, és összesen három pólót váltogat. Egész nap a tengerparton szokott lógni, szörfözik és a haverokkal bulizik” – tette hozzá.
Jennifer Anistonnal összesen egyszer lehetett látni a testvérét, de annak is már jó néhány éve. Alex akkor 14 éves volt, és a Derült égből Polly című film premierjére ment el az apjával együtt, máskülönben a színésznő családja, az ügynökei és ő maga is jobbnak látta, ha távol tartják a nyilvánosságtól a fiút.
„Jennifer szégyelli az öccse viselkedését. Eddig azzal nyugtatta magát, hogy egy hobó punk, aki majd kinövi a hülyeségeit. Hát erre most nem sok remény van” – mesélte a sztár ismerőse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik