Szórakozás

Lélegzetelállító otthont vett Jennifer Aniston – Fotók a luxusingatlanról

Sikerült megszereznie Amerika egyik leginkább csodált birtokát Jennifer Anistonnak, hogy ott vágjon bele a családalapításba.

Az elmúlt pár évben Jennifer Anistonnak ugyan nincs szerencséje a szerelemben, de legalább sokat fejlődött az üzletasszonyi vénája. Ugyanis körülbelül ugyanannyit keresett az ingatlanbizniszeivel, mint a színészkedéssel. Rossz vásárt pedig legújabb üzletével sem csinált. Jen áron alul megszerzett egy, a Santa Monica hegyeiben fekvő birtokot, amit az ingatlanszakértők és a belsőépítészek is Amerika egyik legjobbjának tartanak.


A főépület

A csaknem nyolcszáz négyzetméteres ház egy három és fél hektáros területen fekszik. A négyhálós, hat és fél fürdős designer villa mindenféle luxuscikkel fel van szerelve, odakint pedig több medence felel a szórakoztatásért. A hatalmas kert ékköve egy saját borászat, rengeteg szőlőtőkével és pincével. Szóval egy konkrét gazdaságot is kapott a pénzéért, nemcsak egy otthont.


Az egyik medence

Bár Anistonnak valószínűleg az volt az elsődleges szempont, hogy a legmegfelelőbb helyet találja meg a családalapításhoz. Pár napja ugyanis ideiglenesen visszavonult, hogy gyerekgyártásba kezdjenek Justin Therouxszal, amihez pedig úgy gondolták, elengedhetetlen a tökéletes környezet.


A kert egyik fele

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik