Szórakozás

Egy évig nélkülözött az énekesnő

Bár Danyi Zoltánné hangja csodálatos, nem képezte magát, fiatalságát gyerekei nevelésére áldozta. Most egy régi álma vált valóra, hogy bekerült a verseny legjobbjai közé.

Mindenkit lenyűgözött a Csillag Születik legújabb felfedezettje, Danyi Zoltánné, aki egy Cserháti Zsuzsa számmal vette le a zsűrit a lábáról. A háromgyerekes, mindössze huszonöt éves anyukának, régi nagy álma vált valóra azzal, hogy bekerült a legjobbak közé.
„Egész gyermekkoromban arra vágytam, hogy énekelhessek. Már tizennégy-tizenöt éves korom körül tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni” – árulta el a Hír24-nek az anyuka, akinek élete végül más fordulatot vett. „Még egész fiatalon a fejembe vettem, hogy ha tizenkilenc éves koromig nem megyek férjhez, talán már soha nem is fogok. Így amikor megismerkedtem a párommal, tudtam, hogy ő lesz a férjem. Elég hamar össze is házasodtunk. Az esküvőm napján pedig azt is megtudtam, hogy a szívem alatt hordom az első gyerekünket” – mesélte áhítattal az Csillag Születik felfedezettje, aki ma már háromgyerekes anyuka.

„Egyik csöppséget se terveztük, a sors akarta, hogy így legyen. Nagyon boldogok vagyunk, hogy így alakult” – árulta el a fiatal anyuka, aki ha újra kezdhetné, sem csinálná másképp. „Gyakran megkérdezik tőlem, hogy nem bántam-e meg. Szó sincs erről, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen fordulatot vett az életem” – mondta Renáta.
„Anyagilag kizárólag a férjemre számíthatok. Nekem nyolc általánosom van és szakmám sincs. A férjem tartja el a családot, de volt, hogy nélkülöznünk kellett. Különösen akkor volt ez így, mikor a férjem egy évig nem kapott fizetést. Annak ellenére, hogy az elismert Rajkó Zenekar tagja volt. Szerencsére mára ez megoldódott. A férjem talált egy másik állást, s ha szerényen is, de kijövünk abból a pénzből, amit keres” – árulta el Danyi Zoltánné, aki hamarosan a legjobbak között próbálhatja ki magát a Csillag Születik színpadán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik