Szórakozás

Meghatódott a Csillag Születik zsűrije

Szombaton tovább keresték a Csillag Születik zsűritagjai, Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert a kiscsillagokat. Az ítészek most is rengeteg tehetséges énekest fedeztek fel a válogatás során, akik megérdemelten jutottak be a következő fordulóba.

Megható produkciót láthattak a nézők a 25 éves, háromgyerekes Danyi Zoltánnétól, aki egy Cserháti-dallal gyűjtötte be a továbbjutást jelentő igeneket. Az énekesek mellett ezúttal több tehetséges tánccsoport is örülhetett: a swing műfajában brillírozó Just Dance, a néptáncot bemutató kárpátaljai Betyárok, a breakben remeklő Possession és a látványos quick change elemekkel operáló Latin Carneval társulat. A jó hangulatot a Mini Max duó fokozta tovább, akik táncos komédiájukkal szereztek három igent, így őket is láthatják még a nézők a Csillag Születik színpadán.

Hangszeres előadókból sem volt hiány a továbbjutók között. A Fele királyság nevű duó egy elektromos hegedűvel és egy gordonkával állt színpadra, a klasszikus zenét azonban Michael Jackson-dalokra cserélték. A siker pedig nem maradt el, még Puzsér Róbertet is olyannyira magával ragadta a produkció, hogy tőle is bezsebelhettek egy igent. Nagy Brigitta és Tóth András szerelmespárként érkezett, de nem ezzel, hanem az énekes-gitáros előadásukkal szerezték meg az igeneket.

Továbbjutott a következő fordulóba a harmincas férfiakból álló, agrár-popot játszó In Diretta nevű zenekar. A hangszeres előadók közül még a Marosvásárhelyről érkező Molnár József és Vízi Imre örülhetett, akik egyedi módon egy gitárral és egy hegedűvel adták elő Caramel Lélekdonor című számát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik