Szórakozás

Brutális fogyás: 15 kilót adott le az RTL Klub üdvöskéje

Mindenkinek leesett az álla, amikor Szirota Jennifer megjelent a Csillag születik színpadán, a lány ugyanis rengeteget fogyott az utóbbi időben. Sokan azonban féltik az énekest, aki elég drasztikus fogyókúrával dobta le a kilókat.

Jennifer az RTL Klub Csak csajok című műsorának vendégeit is meglepte, amikor elmesélte, hogyan sikerült két hónap alatt teljesen átalakulnia. A Csillag születik versenyzője 15 kilótól szabadult meg, ami egyébként a szakemberek szerint ennyire rövid idő alatt nem túl egészséges. Ráadásul megvan a veszélye annak is, hogy a leadott kilók duplán kúsznak vissza az emberre, miután leáll a diétával.


Fotó: RTL Klub

Jenni elmondta, hogy 59 kilóról indította a fogyókúráját, ami az ő 155 centis testmagasságához nem volt kevés. Ráadásul a lány nem érezte jól magát a bőrében, ezért elhatározta, megszabadul 10 kilótól. Ebből végül 15 lett. Jennifer maga is bevallotta, hogy valóban nagyon drasztikus módszerhez folyamodott, ami nem túl egészséges.

Reggel csak barna vagy teljes kiőrlésű kenyeret evett, a nap többi időszakában pedig csak puffasztott búzát, joghurtot, zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott. Emellett minden nap fél órát futott és 20 percet tornázott.

A lány elárulta, nagyon örül annak, hogy bár fogyása óta jó pár hónap eltelt, nem hízott és a hangja sem változott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik