Szórakozás

Botrány: kipakol a barátjáról az RTL felfedezettje!

Alekosz szerint VV Éva nem pereli be őt, csupán fenyegetőzik. A ValóVilág egykori nyertesét az utóbbi időben nem csupán a szőkeség akarta bíróság elé állítani.

Úgy tűnik, hogy Alekoszra rájár a rúd. Az RTL Klub szerződésszegés miatt pert akasztott a nyakába, és most egykori kebelbarátnője is bíróság elé akarja citálni, mert úgy érzi, Alekosz a nyilatkozataival megbántotta őt. A valóságshow-hős azonban még csak nem is érti, hogy Éva mit akar tőle. Szerinte ő csak jót akart neki, amikor arra figyelmeztette, változtatnia kellene az életvitelén. Úgy véli, Éva nem perli be őt, csak azért mondja ezt, mert így akar címlapokon maradni. Alekosz mindezt szánalmasnak tartja. Azt sem zudja, hogy Éva miért üzengetett neki a Facebookon, miért nem személyesen beszélte meg, ha gondja van vele.

Természetesen ezek után arra is kíváncsiak voltunk, hogy a görög barátjának tekinti-e Évát? Alekosz jól megfontolta válaszát: szerinte Éva egyre kellemetlenebb helyzetbe hozza az embereket, szinte már ciki vele elmenni valahová.

Mint ahogyan említettük, Alekosznak egy másik pertől is tartania kell, azt az RTL Klub akasztotta a nyakába, amiért átigazolt a TV2-höz. A híresség a Hír24-nek elmondta, továbbra sem tudja, mikor kell bíróság elé vonulnia, még nem kapott hivatalos idézést. Az ügy megoldását egyébként jogi képviselőire bízta, akikből több is van, ugyanis Alekosz semmit nem akar a véletlenre bízni. Korábban elmondta, a szerződésszegést nem tagadja, de a nyereményeit szeretné megtartani, azt ugyanis a nézők ítélték oda neki.

A peren kívül az utóbbi időben más hivatalos ügye is akadt Alekosznak. Háromszor is megbüntették a rendőrök közlekedési szabálysértés miatt. A görög ugyan vitatta a bírságok jogosságát, de mint mondja, törvénytisztelő állampolgárhoz illően mind a három bírságot befizette már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik