Szórakozás

Veszélyben az RTL Klub sztárjának családja?

Egyre brutálisabb hírek látnak napvilágot VV Évával kapcsolatban. A legújabb pletykák szerint már a lány családját is zaklatják.

VV Évát meg kell menteni, mert különben meg fog halni az életvitelének köszönhetően – mondta Alekosz az egyik napilapnak. A lány és családja teljesen kibukott a görög nyilatkozata miatt. Éva a Hír24-nek azt is elmondta, valószínűleg beperli Alekoszt kijelentése miatt.

Ráadásul már arról is pletykálnak, hogy az exvillalakó családját is bántják. A Hír24 szeretett volna meggyőződni a pletyka valóságtartalmáról, ezért megkeresték Baukó Éva édesapját, aki finoman szólva nem örült telefonhívásunknak. Már az elején kijelentette, semmiről nem akar beszélni a lányával kapcsolatban.


Éva bajban? Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Aztán annyit mégiscsak elmondott, hogy szerinte szándékosan rászálltak a lányára, mert nincs más témájuk az újságíróknak, miután a Damu-ügy is lefutott. Aztán eléggé ingerülten kijelentette: tessék békén hagyni a lányát és a családját is.

A Baukó család zaklatásával kapcsolatos kérdéseinket már fel sem tudtuk tenni Éva édesapjának, ugyanis egészen egyszerűen letette a telefont. Csak remélni tudjuk, hogy azóta megnyugodott, és csak kacsa, hogy bárki is fenyegetné őket.

Más VV-s sztárral és családjával kapcsolatban is felmerült már hasonló félelem a közelmúltban. Mint ahogyan arról korábban a Hír24 már beszámolt, VV Seherezádét és szeretteit is nagyon féltették az ismerősök a lány korábbi párjának bosszújától. Szerencsére a rettegés eddig alaptalannak bizonyult, és remélhetőleg ez így is marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik