Szórakozás

Nem bírod követni Alekosz életét! Elképesztő fordulat

Alekosz szerelmi élete olyan, mint egy mexikói szappanopera. Félrelép, szakítanak vele és most éppen újra kibékült Bettyvel, persze szigorúan y-nal.

Nemrég még arról nyilatkozott Alekosz a Hír24-nek, bizony bajban van, mert kedvese megtudta, hogy néhány hónappal korábban megcsalta őt. A görög azonban hiába volt bizakodó a megbocsátást illetően, a lány kiadta az útját. A valóságshow-hős ezután maga alá került. Most azonban újra virul, ugyanis a szőkeség mégis meggondolta magát és megbocsátott csalfa párjának.


Fotó: TV2

Alekosz a facebookon számolt be ismerőseinek az örömhírről, de a Hír24-nek is elmondta, tényleg kibékültek Bettyvel.

„Az elmúlt hetek-hónapok viszontagságai megviseltek. Szerencsére túljutni látszunk Bettyvel ezen a borzalmas időszakon! A hétvégét együtt töltöttük és nagy megbeszélést tartottunk. Úgy döntöttünk, hogy tiszta vizet öntünk az amúgy nagyon koszos pohárba, és új, erősen az őszinteségen és a hűségen alapuló alapokra helyezzük a megromlott kapcsolatunkat. Megadjuk egymásnak az egymással való boldog kapcsolat őszinte lehetőségét. Rajta leszünk, hogy mindent megtegyünk, és ne maradjanak lelkiismeret-furdalások bennünk amiatt, hogy esetleg nem tettünk meg mindent. Én ezzel a dallal elkezdem az új kapcsolatunk első lépését és küldöm ezt Bettynek szeretettel, és kívánom neki azt, hogy ennek a dalnak a szövegét alapul véve lássa meg a boldogságot a kapcsolatunkban! Remélem, hogy az elkövetkezendő napok – hetek és hónapok, majd a boldogságunkról szólnak, és nem pedig a kicsapongásokról. Szóljon az elkövetkezendő időszak a boldogságról, a szeretetről, a szórakozásról… egyszóval kettőnkről:)” – írta facebookos bejegyzésében a görög, szavaihoz pedig Ákos, Hello című számát mellékelte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik