Szórakozás

Elképesztően átszabták és kikupálták az RTL üdvöskéjét – Fotóval

Egyre jobban érzi magát VV Annamari, akit a napokban megoperáltak. A VV fura figurája nagyobb melleket csináltatott magának.

Hatalmas fába vágta a fejszéjét VV Annamari, ugyanis az elmúlt hetekben teljesen átalakíttatta külsejét. A villa egykori fura lánya póthajjal tuningolta fel hajkoronáját, szőkére váltott, ledobott kilenc kilónyi súlyfelesleget és melleit is megcsináltatta.

A plasztika előtt a leányzó egy alapos kivizsgáláson esett át. A vérvétel és a mammográfia után végül csütörtökön operálták meg. A műtét rendben zajlott, így most már csak a felépülésre kell koncentrálnia.

„Sikerült a műtét, de még nagyon gyenge vagyok” – árulta el a villa fura lánya nem sokkal a műtét után. Bár Annamari kebleit egyelőre még kötések fedik, napról napra jobban érzi magát. Sőt, mára a kezdeti fájdalmak is elmúltak. “Végre most már fantasztikusan érzem magamat! Már nincsenek fájdalmaim egyáltalán!” – mesélte pár órája az egykor villalakó, aki már most biztos abban, hogy a végeredménnyel elégedett lesz. Így egy internetes szépségvernyre is benevezett, melyre a legismertebb közösségi oldalon lehet leadni a szavazatokat, az immáron dúsabb keblekkel hódító Annamarira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik