Szórakozás

Félelmetes: milliókról mond le az anyagi gondokkal küzdő magyar sztár

A vártnál lassabban javul az állapota, mégsem panaszkodik Medveczky Ilona. A súlyos szalagsérülést szenvedő díva azt is elmondta, kártérítés járna neki, ám ő mégsem kéri.

“Nincs jól a lábam!” – mondta a Hír24 megkeresésére Medveczky Ilona, aki a Story-gálán esett egy jókorát. A díva szalagsérülést szenvedett, az állapota azonban lassan javul.


Fotó: Neményi Márton

„Már bánom, hogy nem gipszelték be, olyan fokú a húzódás, hogy biztosan hamarabb meggyógyult volna” – mondta a táncosnő a Hír24-nek. “Komoly erőfeszítéssel jár, hogy ne lássák rajtam, hogy sérült vagyok. Itthon sántítok. Biztosítást külön sosem kötöttem, ám éppen a napokban kaptam egy értesítést, hogy az egyik általam használt szolgáltatáshoz balesetbiztosítás is jár, sőt, platinakártyás vagyok, így akár egymillió forintot is kaphatnék a balesetem miatt. Azonban én sosem vettem semmi ilyesmit igénybe. Nem is szoktam beteg lenni. Ráadásul édesanyám mindig arra tanított, soha ne kérjek. Én meg általában azért sem nyújtom a kezem, ami járna. Pedig jól jönne a nyugdíjam mellé, de megtanultam már: csak addig nyújtózkodom, amíg a takaróm ér” – magyarázta megkeresésünkre Ilona.

A művésznő a sérülés ellenére még autót is tud vezetni, igaz, igyekszik a teendőit úgy időzíteni, hogy minél ritkábban kelljen a volán mögé ülnie. Bízik abban is, hogy a tavasz beköszöntével az ő szervezete is gyorsabban regenerálódik, hiszen tudja: csalánba nem üt a ménkű! “Én pedig erős vagyok!” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik