Szórakozás

Élő adásban esett hatalmasat a magyar műsorvezető

Újabb híresség zakózott nagyot kamerák előtt. Kárász Róbertnek a műjéggel gyűlt meg a baja.

A téli sportok örömeinek hódoltak a TV2 Mokkájának műsorvezetői és vendégei: és kimerészkedtek a jégre (vagyis a TV2 udvarán felállított speciális műanyagra). Amíg Forgó Kristóf műkorcsolyázó az alaplépéseket próbálta tanítgatni, Tatár Csillának és Kárász Robinak meggyűlt a baja a jéggel.

Kettőjük közül Csilla járt jobban, neki csak egyszerűen nem csúszott a korcsolyája. Robinak annál inkább. Kárász az első feladatokat szépen teljesítette, de az egy lábon siklás már rajta is kifogott, és hatalmasat esett.

A cinikus beszólásáról is ismert műsorvezetőnek úgy tűnt, nem fáj a “bukás”, így miközben megpróbálta összeszedni magát és feltápászkodott, Medveczky Ilonát cinkelte (mint ahogy megírtuk, a táncművésznő hatalmasat esett a Story-gálán): “Most úgy csinálok, mint Medveczky Ilona, aki nem veszi észre, hogy elesett.

Hozzátesszük, a  Mokka műsorvezetője jobban járt, mint a művésznő, akinek lassan egy hét elteltével is fáj a karja és a bokája, valamint orvoshoz is kellett fordulnia a sérülései miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik