Szórakozás

Ámokfutás? Teljesen kiborult VV Éva

Kiverte a biztosítékot az a cikk, melyben azt állítják, VV Éva égő cigicsikket nyomott el egy bulizón. A valóságshow-hős perre megy.

Megdöbbentő hírek láttak napvilágot a mai nap az egyik napilap hasábjain. A cikk szerint VV Éva illuminált állapotban érkezett egy buliba. Mindez még nem lenne probléma, ám a szalagcím szerint a szőkeség olyan vállalhatatlanra itta magát, hogy égő cigijével veszélyeztette mások testi épségét. Az egyik bulizó már nem bírta tovább Éva viselkedését, s az újság szerint meg is tépte a botrányhősnőt. A napilap állítása szerint a történtekről még a helyszínen megkérdezték Évát, ám ő rosszullétre hivatkozva nem kívánt bővebben nyilatkozni az esetről. A cikket az érintett, VV Éva is olvasta, aki teljesen kikelt magából.

„Köszönöm szépen ezt az oltári nagy hazugságot, amit rólam kreáltak ismételten! Hogy a szüleimnek, a rokonaimnak ilyeneket kell olvasniuk rólam!” – fakadt ki közösségi oldalán a szőke ciklon, aki jogi útra tereli a dolgokat. „Jogi lépéseket fogok tenni az ügyben sürgősen, és az is érdekes, hogy nem írta alá az újság, hogy melyik újságíró írta a cikket!” – háborgott az ex-valóvilágos, aki a cikknek minden egyes részét cáfolja. „Ez a party 2 hete volt egyébként, és nem értem, hogy akkor miért pont most írnak ilyet! Ha ilyen dolog történt volna elmentem volna a rendőrségre, de most már nem tűröm tovább a rágalmazásokat! Hol egy fénykép, hol egy videó? Tele volt újságírókkal a hely! És meg sem kérdezték erről a véleményem, csak leírtak egy hazugságot!” – fakadt ki teljesen VV Éva, aki most nem hagyja annyiban a dolgot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik