Szórakozás

Azt állítja az RTL sztárja, lejárató kampány indult ellene

Lejárató kampánynak érzi VV Éva az elmúlt napok támadásait, és már három tanúja is van arra: nem verekedett részegen.

Ma már Alekosz is megszólalt VV Éva botrányának az ügyében, a VV4-ben pedig még jó barátnak tartott görög csődör terhelő vallomást tett ország-világ előtt a Törtetőre. Egy korábbi hír szerint VV Éva módosult tudatállapotban keveredett verekedésbe egy celebbulin, sőt, egy lány kezén még az égő cigijét is elnyomta. Egyelőre azonban sem a hírbe kevert állítólagos áldozat, sem pedig azok nem kerültek elő, akikkel állítólag verekedett Éva.

Alekosz mindenesetre azonnal megszólalt, és szinte tényként közölte: Éva általában részeg, és mindenfélét beszed. A Törtető egyelőre csak annyit közölt, pert fontolgat az őt lejárató napilap ellen. Munkatársunknak pedig volt alkalma személyesen is találkozni vele, és a történtek ellenére jókedélyű volt, és szemlátomást nem ivott.

„Három tanú van eddig, akik azt bizonyítják, még csak verekedésről sem hallottak a helyszínen. Ők szinte végig velem voltak” – mondta a Hír24-nek, és egyebet nem is akart hozzáfűzni az őt kellemetlenül érintő ügyhöz.
Amennyiben igaza a bíróságon is bizonyosságot nyer, akkor akár egy jókora summa is ütheti a markát. Igaz, azt a fájdalmat, amelyet a cikkek a vidéken élő nagymamájának és szüleinek okoztak, feltehetően a pénz sem teheti jóvá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik