Szórakozás

Végre megmutatta barátnőjét a magyar énekesnő – Elképesztő vallomás

Gallusz Niki a közelmúltban felvállalta, hogy egy lányt szeret, most pedig úgy döntött, megmutatja párját, Laurát.

A színésznő az RTL Klub Fókusz című műsorában vallott boldogságáról és vállalva a következményeket, lemezlovasként dolgozó szerelmét, Laurát is megmutatta a tévénézőknek. A pár láthatóan nagy összhangban van, az interjú alatt is végig egymás karját simogatták.

„Másfél évvel ezelőtt találkoztunk egy rendezvényen és én először azt hittem, hogy ő egy fiú. Mondtam a barátaimnak, milyen érdekes egyéniség. Nagy rokonszenvet és kíváncsiságot éreztem iránta” – mondta Niki, akiről az is köztudott, hogy mostani párja előtt egy férfival él.

Laura sem rejtette véka alá az érzéseit. Azt mondta, neki Niki mint nő, tökéletes. Emellett az a fajta szeretet fogta meg, ami a hírességből árad, és ami szerinte ma nagyon ritka. Laura kijelentette, minden nap ébredés után hálát ad azért, amiért Niki vele van. Állítása szerint érzelmei napról napra erősebbek. A lányok már túl vannak egymás családjának és barátainak megismerésén is és azt sem tagadják, voltak, akik meglepődtek a választásukon.

Niki az interjúban azt is kijelentette, ez a fajta kapcsolat csak Laurával jöhetett létre köztük, nem tudja elképzelni, hogy nő nemű emberre vonzalommal tudna ránézni párja előtt és utána sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik