Szórakozás

Zimány Linda visszakapta régi kebleit

Nem akart hatalmas műmelleket Zimány Linda, amikor a plasztikáztatás mellett döntött. Korábbi dús dekoltázsát szerette volna csak visszakapni.

Zimány Linda is beállt a plasztikázott szépségek sorába. A modellnek bár korábban is volt ajakfeltöltése, legutóbb úgy döntött, hogy melleit is megnagyobbíttatja. Tette mindezt azért, hogy korábbi, természet adta dús dekoltázsát mesterséges úton kaphassa vissza. „Nem akartam nagy műmelleket. Nincs bajom a plasztikáztatással, ha az a természetes kereteken belül marad. Én is így akartam. Eredetileg szép, dús, formás mellem volt. Ám a rendszeres edzésnek köszönhetően sokat fogytam a belőle. Így szerettem volna visszakapni azt, amilyen korábban volt” – árulta el a szőkeség, aki ajkait is csak vállalható kereteken belül töltette fel.


Fotó: RTL Klub

„A felső ajkam nagyon vékony. A modellpiacra egy idő után elkezdtek betörni a dúsajkú lányok. Engem pedig zavarni kezdett, hogy az én ajkam vékony, így hialuronsavval töltettem fel. Ez félévente felszívódik” – mesélte az amazontestű Linda, aki elképzelhetőnek tartja, hogy ajkai egyszer újra természetes formájukban fognak tündökölni. „Azért is döntöttem emellett a felszívódó módszer mellett, mert elképzelhető, hogy egyszer már nem szeretném, ha így nézne ki. Ez egy természetes megoldás, nem szeretném, ha idegen anyag lenne a számban” – nyilatkozta Zimány Linda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik