Szórakozás

Zimány Linda bevállalná pucéran

Zimány Linda elárulta, amennyiben anyai örömök elé nézne, nem zárkózna el attól, hogy pucéran fotóztassa magát terhesen. Szerinte ugyanis jó dolog, ha megörökítenek valaki áldott állapotban.

Zimány Lindának az utóbbi időben inkább szakításától, majd a kibékülésétől volt hangos a sajtó, majd a mellplasztikájáról szóltak a hírek. Míg a modell anyatigrisként óvja magánélete minden részletét, addig most meglepő őszinteséggel vallott arról, hogyan is képzeli el várandósságát.
„A terhes fotózás szerintem nagyon jó dolog, hiszen csodálatos megörökíteni az áldott állapotot. Persze nem vonulnék végig meztelenül, terhesen egy kifutón. Azt viszont nem tartom kizártnak, hogy ha gyermekáldás elé nézek, akkor valamelyik kedves fotós barátomat megkérem majd, hogy örökítsen meg így” – nyilatkozta a szőkeség, aki meghatónak tartja az ilyen jellegű képeket.

Szerinte a legnagyobbak is megengedtek maguknak ilyen fotósorozatokat, melyek igazán ízlésesre sikerültek. „Britney Spearsről is készültek ilyen képek, amelyek nekem nagyon tetszettek. Jól néztek ki, és ez örökké szép emlék marad szerintem. Majd megmutathatom a gyerekemnek is, hogy így nézett ki anyukád terhesen” – mesélt nagy vágyálmáról Zimány Linda, aki bár terhesen lefotóztatná magát meztelenül, ám egy divatshow vagy egy szimpla fotózás kedvéért már nem válna meg a textiltől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik