Szórakozás

Ezért fut ilyen jól Liptai Claudia szekere

Liptai Claudia szinte az egyetlen olyan celeb Magyarországon, akinek népszerűsége évek óta töretlen. Vajon mi lehet a titka?

Egy nem reprezentatív internetes felmérés szerint az elmúlt években legtöbbször Liptai Claudiára voltak kíváncsiak az olvasók. Nem mellesleg csakis férfiak voltak képesek megelőzni őt a népszerűségi toplistán, és csakis akkor, amikor az illetővel valami kirívó dolog történt. Ilyen volt például Ambrus Attila, amikor kiszabadult a börtönből, vagy Stohl András a balesete kapcsán, legutóbb pedig Damu Roland, amikor jogerősen elítélték.

A Hír24 arra volt kíváncsi, vajon mi lehet Liptai Claudia titka, kollégái szerint mit tudhat a színésznő, amitől ennyire népszerű?

Kárász Róbert, a TV2 műsorvezetője huzamosabb ideig együtt dolgozott Claudiával, így természetesen van tippje arra vonatkozólag is, mi az, amivel kolléganője folyamatosan az érdeklődés középpontjában tud maradni.


Fotó: RTL Klub

Kárász Róbert már az elején leszögezte, nagyon szeretett együtt dolgozni Claudiával, aki profi és igazi tehetség. Úgy véli, emellett nagyon sokat számít az is, hogy mindig önmagát adja, fel meri vállalni azt, amilyen, a képernyőn pontosan úgy viselkedik és olyan, mint a magánéletében. A Mokka műsorvezetője szerint Claudia igazi egyéniség, és ahogyan fogalmazott, „rendelkezik a bölcsek kövével”, amivel a szakmában nem túl sokan büszkélkedhetnek. Sajátságos hangvételű műsorvezető, és emiatt nagyon sokan kedvelik. Kárász Róbert szerint bátran ki lehet jelenteni, hogy Claudia ikon a saját szakmájában.

Érdeklődésünk során egyébként azt is megfigyeltük, hogy többen voltak olyanok is, akik azt mondták, csak akkor mondják el a véleményüket a színésznőről, ha nem írjuk le a nevüket. S bár arra számítottunk, hogy majd jól lehúzzák Claudiát, ezért akarnak névtelenek maradni, nem így történt. Abban egyébként mindenki egyetértett, hogy Liptai Claudia valóban profin végzi a munkáját, rengeteget dolgozik, ennek köszönheti elismertségét. Azt is mindenki közölte, hogy Claudia szinte bármit csinálhat, mindennel sikert ér el, s bár sokan azt jósolták, a playboyos fotózásával leírja magát, ez sem így történt. Neki még ezt sem vetették a szemére.

Azt is pozitívumként említették a színésznővel kapcsolatban, hogy bármilyen csapás érte az elmúlt években, mindig talpra tudott állni, és legtöbbször a nézők még csak észre sem vehették rajta, hogy nehéz időszakon megy át.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik