Szórakozás

Súlyos balesetet szenvedett a megasztáros

Noha fiatal még a Megasztár két döntőse, ám nem is gondolná az ember, hogy koruk ellenére mi mindenen mentek már keresztül. Talán Attila évekkel ezelőtti agyhártyagyulladásáról, Farkas-Jenser Balázs korábbi balesetéről mesélt a TV2 kamerái előtt

A Mega-döntős Talán Attila és Farkas-Jenser Balázs két energiabomba. Ám nemcsak ez a közös bennük, hanem az is, hogy egy ideig mindkettőjük egészsége komoly veszélyben forgott.


Fotó: TV2

Egy utazás alkalmával lett rosszul Talán Attila. “Hányingerrel kezdődött, nem gondoltunk semmi komoly dologra, inkább csak arra, hogy rosszat ettem. Aztán nem múlt a rosszullét, kedvetlen voltam, enervált, aztán csak arra emlékszem, hogy összeestem, és a mentő vitt el. Kórházról kórházra cipeltek, vizsgáltak. Ekkor kiderült, hogy agyhártyagyulladás” – mesélte a Megasztár énekese, aki azt is hozzátette, napokig tulajdonképpen le volt bénulva, és a kórházban tartózkodás után is hosszasan lábadozott.

Tizenkét éves korában barátjával egy jégfalnak ütközött síelés közben Farkas-Jenser Balázs. A fiú akkor pár pillanatra elvesztette az eszméletét, de úgy tűnt, nincs komolyabb baja, és a vizsgálatok is ezt bizonyították. Csak két év múlva derült ki, hogy Balázs mégis komoly sérülést szenvedett, amikor egyik pillanatról a másikra nem tudott lábra állni. A fiúnak keresztszalag-szakadása volt, meg kellett operálni, hogy újra járni tudjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik