Szórakozás

Botrány – Keményen kiosztották az RTL hisztis szőkéjét

VV Attila saját közösségi oldalán gratulált volt villatársának, a nyuszis magazinban való szerepléshez. A rajongók azonban csúnyán kiosztották Kingát, akit végül Attila védett meg.

Kedves gesztusnak szánta VV Kingához intézett sorait VV Attila, ám botrány kerekedett ki az üzenetből. Pedig a fura figura csupán gratulálni akart Kingának azért, mert a lányt címlapjára teszi a Playboy.

„Kedves Kingu. Gratulálok az újságban való szereplésedhez. Atti” – írta röviden a közösségi oldalán a VV5 nyertese, aki ezzel óriási lavinát indított el rajongói körében. A bejegyzéshez érkezett több, mint kétszáz komment szinte mindegyikében keményen ostorozták a szőkeséget. Volt, aki csúnyának, más ostobának nevezte a lányt, hogy csak a legvállalhatóbb hozzászólásokat említsük. A szilikoncicát végül maga Attila vette védelmébe.

„Az hogy Kingával hogy alakult a kapcsolatunk nem ide tartozik. Ő nekem a villatársam volt, és most egy neves magazin címlapján lesz. Ez most az Ő sikere, és az illem úgy kívánja, hogy az ismerősödnek gratulálsz, ha ilyen nagy dolog történik vele… pont” – írta először magyarázkodva az összeférhetetlen játékos, aki az ostorozó kommentek láttán még inkább kiállt a hisztérika mellett.

„Gyerekek, ez a poszt Kingának szól, és nem azért hogy itt bárki pocskondiázzon… aki ekkora paraszt, hogy az alap illemet nem vágja, az nyugodtan diszlájkolja az én oldalamat is…vagy viselkedsz, vagy viszlát” – osztotta ki a Kingát rágalmazókat VV Attila, akinek ez a bejegyzése sokaknál csak olaj volt a tűzre. Ezt követően Kinga ostorozása még több tucat kommenten keresztül folytatódott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik