Szórakozás

Nem várja a kikötőben felesége Rakonczay Gábort

Viktória attól tart, hogy férje a tervezett április 10-i időponthoz képes később köt majd ki a karibi Guadalupe szigetén, neki pedig nincs lehetősége több napot a térségben tölteni.

Le kellett mondani tervről, nem fogja a kikötőben várni férjét Rakonczay Viktória. Rakonczay Gábor kenus még januárban vágott neki az Atlanti-óceánnak, majd február 6-án – két borulás után – megszakadt vele a kapcsolat. Azóta nem érkezett hír felőle, hiába értesítették a környéken járó hajókat és hiába indult utána vitorlásával Szeremley Huba magyar borász, senki sem látta a sportolót.

Túl vagyok a nehezén, az áprilisi megérkezésére koncentrálok – mondta a Borsnak Viktória. – Persze nem könnyű, főleg, hogy nem tudom a kikötőben várni. A tervek szerint április 10-én érkezik Guadalupe szigetére, de nem tudom, hogy haladt az elmúlt 6 hétben, így ez bizonytalan. Nem merem megvenni a repülőjegyet, mert nem tudnék több hétig várakozni a karibi térségben. A munkámat sem hanyagolhatom el, anyagilag is megterhelő lenne. Várok itthon, és szervezem a hajó hazaszállítását – magyarázza Viki.

A cikk folytatásáért ide kattintsanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik