Sport

Rakonczay Gábor nem jelentkezett

Németh D. László

2012. 02. 17. 18:23

Továbbra sincs hír az óceánt kenuval átszelő Rakonczay Gáborról.

Azt remélték csütörtöktől kedvezőre fordul az időjárás, ám maradt a 20-22 csomós ÉK-i szél, és továbbra is azt mutatja az előrejelzés, hogy szombatig marad a vihar.

A kapcsolatot mindenesetre már felvették a telefon utolsó bejelentkezése alapján Gábor tartózkodási helyét meghatározni képes telefontársasággal és a környéken közlekedő nagy hajókat is értesítették.

 

Rakonczay Gábor (rakonczay gábor, )

A Rakonczay-expedíciót követő portálon Gábor felesége, Viki azt írta “valószínűsíthetően továbbra is csurom víz a kabin belsejében minden és nem tud kiszáradni az elektromos rendszer így a telefon sem.”

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.