Szórakozás

Tévét neveztek el a magyar sztárról és műsorvezető lett

Saját gyártású talkshow sugárzásába kezdett Janicsák Veca, akinek műsora a nevével fémjelzett televízión tekinthető meg.

Nagy fába vágta a fejszéjét Janicsák Veca, ugyanis saját gyártású talkshow készítésébe kezdett. Az egykori X-Faktoros énekesnő korábban egy nevével fémjelzett televíziót is beindított. Veca ennyivel azonban nem elégedett meg, most egy beszélgetős műsorral kedveskedik rajongóinak, amely a Bubi-show nevet viseli.

„J betűs lapokkal indul a Vecadumaparti. Buborék alias Bubi-show: Csak Dámák, Királyok és Ászok! Az egyetlen family Majdnem-tévé csak a kis Családnak! Mert ilyen FanClub még nem volt! Értetek, Nektek, jókedvűen vagy éppen komolyan, Veca Világából. Meglepetések Vecáról, Vecától, a rajzfilmdaloktól a koncertekig. Annyira igyekeztünk, és annyira örülünk, hogy úgy tűnik, összejött. Reméljük, hétről hétre jobb lesz! Új üzenetek, másként, mint ahogy a többiek teszik. Várunk Mindenkit holnap este a “készülék” elé! Kérjük, hogy osszátok meg a hírt! Köszönjük!” – számolt be az örömteli hírről az énekesnő közösségi oldalán.

A több, mint százhatvanezer rajongó lélegzetvisszafojtva várta, hogy végre bepillantást nyerhessen kedvence új műsorába, a várt premier azonban egy napot csúszott. „Kedves Család! Kisebb problémába ütköztünk a BubiShow internetre való feltöltésekor. A YouTube szerzői jogvédelmi rendszere, Veca hivatalos csatornáját is nagyító alá vette, és néhány videót kifogásolt rajta, melynek a tulajdoni igazolásának jóváhagyását még nem fogadta be a videómegosztó üzemeltetője. Ezért most nem tudunk 15 percnél hosszabb filmanyagot feltölteni oda, a Show pedig közel 30 percesre sikeredett. Szakmai csapatunk egy másik videómegosztón elkezdte a BubiShow csatornájának kialakítását, és a szolgáltatások beállítását. A film a következő 24 órán belül fog napvilágot látni az interneten, tehát nem ma este 6 órakor, de igyekszünk vele.Köszönjük a megértéseteket, sietünk.( a stáb )” – tájékoztatta rajongóit Veca, akinek showja azóta már elérhetővé vált közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik