Szórakozás

Unisex lett az X-Faktor felfedezettje

Az X-Faktor hozta meg az igazi áttörést Szabó Mariannak, aki az Unisex nevű formáció énekesnőjeként folytatja tovább karrierjét. Az énekesnő a karaokezásról sem mond le.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Igazi rockerlányként robbant be a köztudatba annak idején Szabó Mariann, mikor az X-Faktornak köszönhetően országos ismertségre tett szert. Az énekesnő bár mostanában nincs olyan nagy rivaldafényben, mint a műsor alatt, karrierje egyre feljebb ível, ugyanis visszatért korábbi formációjához, az Unisexhez. „2006-ban ért véget az Unisex korszakom, de azóta sok minden változott. Többek között az, hogy Laci (Erdélyi László, zenekarvezető) most már a kreatív énemet is bevonta a munkába” – árulta el a Hír24-nek az egykori X-Faktoros, aki gőzerővel készül az Unisex-szel való visszatérésre. „Az első számunk már a rádióknál van, Bördős Lali zeneszerző dalára én írtam a dalszöveget. Nem mondom, hogy könnyű volt, de végre megmutathattam ezt az oldalamat is. Áprilisban pedig egy nagykoncertre készülünk, ami azért is lesz szép megkoronázása az Unisex fennállásának, mert Laci idén lesz ötven éves” – nyilatkozta örömtelien Szabó Mariann, aki egy régi szenvedélyének elfoglaltságai ellenére sem tud nemet mondani.

„A karaoke örök szenvedélyem, innen indultam, és nehéz lenne kinőni ezt a mániát. Nem is nagyon tudnám, hiszen a barátaimmal közös csapatunk az egyik legnépszerűbb Budapesten és több vidéki városban is. Imádom ennek a műfajnak minden mozzanatát” – árulta el az X-Faktor felfedezettje, akinek a folyamatos próbák mellett nem nagyon jutna ideje egy párkapcsolatra. „Nemcsak az elfoglaltságaimmal lenne nehezen összeegyeztethető valami komolyabb. Egyszerűen nem könnyű rátalálni valakire, akit érdemes szeretni. Mindig úgy vagyok vele, hogy ha már nem üldözünk valamit, akkor fog beköszönteni az életünkbe. A szerelemmel is pont ez van. Majd jön, ha jönnie kell” – mondta Szabó Mariann, az Unisex énekesnője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik