Szórakozás

Megfőzték Pokorny Liát

A Csillag Születik újdonsült zsűritagja a magyar konyha igazi szerelmese. Bár nem látszik rajta, imád enni és főzni egyaránt.

Kirobbanó formában van Pokorny Lia, aki a Csillag Születik zsűrizése mellett két színházi szerepet is visz. Leginkább számos tennivalójának köszönhető, hogy bár Pokorny Lia szívesen és gazadagon fogyaszt a magyar konyha finomságaiból, mindez mégsem látszik meg az alakján.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Mely nemzet konyhája a kedvence?

Nagyon szeretem a magyaros ételeket, talán azért, mert a nagymamám gyerekkoromban nagyon sok ilyet főzött és ezek az ízek maradtak a számban.

A nemzetek konyháiban mennyire kísérletező?

Imádok kísérletezni, szeretem a sushit, de az abszolút kedvencem az indiai konyha. Igaz otthon még nem kísérleteztem indiai ételek elkészítésével, mert azt gondolom, hogy azt csak egy autentikus helyen tudják igazán jól megcsinálni.

Van kedvenc étele?

Odavagyok a marhahúslevesért, velőscsonttal.

Ezek szerint nagyon szeret enni, de vajon a konyhában tüsténkedni is? Tud főzni, szeret főzni?

Ez kérdés??? Imádok enni, szeretek étterembe járni, de az az igazi, amikor már az alapanyagok kiválasztásától részt veszek a folyamatban. Számomra az egy csodálatos program, hogy miután kitaláltam, hogy mit fogok főzni, elmegyek a piacra –imádok piacra járni- beszerzek minden hozzávalót és otthon megfőzöm belőle az elképzelt ételt.

Melyik a kedvenc Ön által készített étel?

Szeretem a leveseket, a hús-, és a tésztaételeket egyaránt. Főzni is, enni is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik