Szórakozás

Így sokkolta volna a világot Whitney

Whitney Houston a legnagyobb titokban azt tervezte a halála előtti hetekben, hogy újra hozzámegy volt férjéhez, Bobby Brownhoz.

Úgy tűnik Whitney Houston környezete kifogyhatatlan az énekesnővel kapcsolatos, soha nem hallott titkokból. A legújabb álleejtő információval Derrick Handspike állt elő. Az író szerint Whitney és Bobby Brown nem sokkal a díva halála előtt kibékültek, sőt a szerelem lángja újra felcsapott köztük. Olyannyira összemelegedtek, hogy már a második esküvőjüket tervezgették, amit titokban tartottak volna mindenki előtt, csak közös lányukat, Bobbi Kristinát avatták be.

Derrick azt állítja, hogy Houston még Ray J-jel is szakított Bobby kedvéért, vagyis a fiatal sztár már nem volt Whitney párja, amikor meghalt. Csak ezt nem szeretné a világ orrára kötni. Így már az is érthető, hogy Whitney miért volt annyira agresszív utolsó buliján felfedezettjével, Stacy Francisszal, amikor a lány Ray-jel az oldalán állított be a Tru Hollywoodba. Egyszerűen csak nehezen viselte, hogy volt pasija máris mással vigasztalódik.

Handspike meséje akár megkérdőjelezhetetlen is lehetne, hiszen Brown egyik legjobb barátja, és egyben életrajza társszerzője. Tehát az énekes minden apró kis titkát ismeri. Csakhogy, Bobby életében először egy normális párkapcsolatban, és nem mellesleg jegyben él Alicia Etheridge-dzsel. Akitől már egy fia is született. Vagyis nehéz elhinni, hogy ismét visszatért volna Whitney-hez, aki mellett azért ő sem volt annyira boldog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik