Szórakozás

Örökre eltanácsolták a pályától a Csillag Születik énekesét

A tehetségkutatók történetében talán még soha nem volt olyan bátor versenyző, aki útmutatást kért volna a zsűritől. Eunika azonban kért és kapott is tanácsot.

Profikat megszégyenítő bátorsággal állt a Csillag Születik színpadára Eunika, a harmincas operaénekes-jelölt. A hölgy bár mindent beleadott, produkciója így is hagyott némi kivetnivalót maga után. Ennek ellenére a Csillag Születik zsűrije érdeklődve figyelte, vajon megvan-e Eunikában az a plusz, ami miatt ő lehet a következő Kiscsillag. Ám hamar kiderült, hogy a versenyzőnek nincs keresnivalója a legjobbak között. Eunika kissé csalódottan vette tudomásul az ítészek döntését. Arra azonban senki sem számított, milyen bátor húzásra szánja el magát kiesését követően. Eunika ugyanis útmutatást kért a zsűritől. Az operaénekes aspiráns az ítészek őszinte véleményére volt kíváncsi, van-e értelme tovább folytatnia a pályát. A zsűriből elsőként Hernádi Judit ragadta magához a szót, akit lenyűgözött Eunika bátor kérdésfelvetése. Mivel a korosodó versenyző őszinteséget várt el, azt is kapott a művésznőtől. Hernádi egyenes választ adva közölte Eunikával, hogy hagyjon fel az opera színpadával kapcsolatos elképzeléseivel.

Eunika, illetve a többi zsűritag reakcióját, valamint hogy mi történt ez után a Csillag Születik első válogatóján, megnézhetik a tehetségkutató ma esti adásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik