Szórakozás

Új szerelemre lelt VV Gergő

Bejegyzett raliversenyző lesz a ValóVilág egykori alfahímje, VV Gergő. A realityszereplő most szponzorokat keres csapatának.

Maga VV Gergő se gondolta volna, hogy a villalét után egy új szerelemre talál. Bár az alfahím eredeti végzettsége szerint szakács, mégsem ez a pálya az, ami megihlette őt. VV Gergő inkább a gyorsaság megszállottja lett. „Romániában részt vettem egy rallyversenyen, ahol hetedikek lettünk. Akkor rettentően megtetszett a dolog. Imádok vezetni, szeretem a sebességet. Így egyből elgondolkodtam rajta, hogy ezzel komolyabban is lehetne foglalkozni. Ezért itthon szeretném folytatni a dolgot, bejegyzett navigátorként” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Gergő, aki bejegyzett raliversenyzőként kezd neki az idei szezonnak.

„Úgy gondoltam, hogy ha már belevágok, azt komolyan csinálom. Egy hónap múlva Egerben már bejegyzett navigárotként ülök autóba és vágok neki életem első versenyének” – mesélte Dukai Gergő, akinek addig még rengeteg tennivalója van. „Most szponzorokat keresek a csapatomnak. Egyelőre még teljesen üres a versenyautó, de remélem sikerül megtölteni támogatókkal. Jó sok szponzori matrica fér el azon a versenyautón” – mondta reménytelien VV Gergő, aki most mindent megtesz, hogy szponzorokra találjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik