Szórakozás

Tizenöt évesen lett milliomos a magyar énekes!

Sokan féltették a hirtelen jött gazdagságtól, családja azonban mindenben mellé állt! László Attilának egy forintja sem hiányzik a nyereményből, még a szüleit is támogatja.

A nyereményútra még senki nem ment el, a nyereményautót pedig csak jó pár hónapos csúszással vehette át, a álomfizetéséből ugyanakkor egy forintja sem hiányzik László Attilának. A Csillag születik tizenöt éves nyertese a családjával együtt költözött Magyarországra, hogy meglovagolva a hirtelen jött népszerűséget új alapokra helyezzék az életüket.
– Drágább itt, mint otthon, de szerencsénkre volt tartalékunk, amire számíthattunk – mondta a Hír24-nek Attila édesanyja, Évike. – A téli időszakban nem nagyon volt koncertje, remélhetőleg nyáron azért lesz, aminek azonban nagyon örül, hogy nemsokára elkészül a lemeze. Tizenöt évesen nem sokaknak adatik ez meg. Egyébként nagyon jól érzi itt magát. Vannak barátai és még egy kis barátnője is, akivel rendszeresen találkoznak, beszélgetnek. Szeretnénk, ha az iskolát be tudná itt fejezni, de nem tervezünk, mert nem tudjuk, mit hoz a jövő. Fizetjük az albérletet, és szerencsére még Attila pénzéhez sem kellett hozzányúlnunk. Igaz, hogy az RTL-ben sem lehetett mostanában látni, de majd jön a Csillag születik, akkor biztos hívják majd – magyarázta a büszke anyuka.
Attila győzelme után arról szóltak a hírek, hogy a család marad Erdélyben, Kézdivásárhelyen, hiszen Attilának nem volt túl sok koncertmeghívása. Nyárra azonban Évike Budapestre bútorozott a fiával, de már itt is ragadtak. Attila azóta – bár időnként honvágy gyötri – nagyon megszerette az új életét. Az iskolát, a barátait, és azt, hogy kedvére énekelhet. Amíg a tartalékok rendelkezésükre állnak – biztosan.


Fotó: TV2

szöveg

Ajánlott videó

Olvasói sztorik