Szórakozás

Öngyilkossággal zsarolják az RTL Klub felfedezettjét

Alekosz nagy bajba került, ugyanis két nő is harcol érte. Ráadásul az egyik azzal fenyegetőzik, öngyilkos lesz, ha az okostojás szakít vele. A görög úgy véli, amit exe művel, már beteges.

Mint ahogyan arról már mi is több alkalommal beszámoltunk, Alekosz egykori párja, Tünde nem tud lemondani a fiúról. Képes volt rá várni akkor is, amikor Alekosz hónapokig bezárva élt a luxusbörtönben, és a félrekacsintásokat is megbocsátotta szerelmének. Kapcsolatukat ismerőseik is se veled, se nélküled románcnak nevezik, ám most úgy tűnik, a lány sokkal jobban ragaszkodik a valóságshow-hőshöz, mint ő hozzá. Tünde több helyen is arról nyilatkozott, nem tudja elviselni, hogy a görög szakított vele, ezért már az öngyilkosság is megfordult a fejében.


Alekosz tanácstalan (Fotó: TV2)

Alekosz a Hír24 érdeklődésére azt mondta, szerinte beteges, amit egykori párja művel. A görög hős egyébként érzékelhetően maga alá került a napok óta zajló nyilatkozatháborútól. Azt mondja, úgy érzi, Tünde érzelmileg zsarolja őt. Ráadásul amíg a címlapokon öles betűkkel szerepel, hogy a lány el akarja magától dobni az életét, addig ezt Alekosznak még nem mondta. Ezzel szemben rengeteg sms-t küld neki, melynek tartalmát az okostojás magánügynek nevezte, így azt nem szeretné megosztani a nyilvánossággal. Annyit azonban elárult, hogy Tünde folyamatosan az érzéseiről, az érzelmeiről ír neki.

Alekoszt egyébként nagyon aggasztja Tünde állapota, éppen ezért szeretett volna beszélni vele, de állítása szerint Tünde nem veszi fel neki a telefont. Csak írásban hajlandó vele kommunikálni, ami viszont nyilvánvalóan kevés ahhoz, hogy megbeszéljék, mi legyen a következő lépés a kapcsolatukban.

Nem elég, hogy Alekosznak Tünde miatt fáj a feje, még Bettyvel is meg kell küzdenie. A lány rettenetesen féltékeny, ami nem is csoda. Ráadásul a görög nemrég megvallotta a Hír24-nek, hogy korábban megcsalta a szőkeséget, ami miatt most éppen meginogni látszik a kapcsolatuk. A fiú azonban szeretné visszahódítani Bettyt. Talán éppen ezért próbált Tündével végleg szakítani, az azonban nem úgy sült el, mint ahogyan tervezte.

Mindenesetre kíváncsian várjuk, mi lesz az Alekosz–Tünde és az Alekosz–Betty szappanoperának a vége, ami remélhetőleg nem tragédiával zárul majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik