Szórakozás

Új valóságshow-ra szerződik Alekosz?

Ma kezdik el forgatni azt a realityt, amelynek a főszereplője Alekosz öccse, Tibek! A huszonhat éves hidegburkoló szexet is ígér, és televíziós folytatástól sem zárkózna el.

Már-már megtévesztésig hasonló kiállás: elegáns ing, szexin kigombolva, egy pohár konyak, elegánsan, az ujjbegyeken megpihenve, egy pohár üdítő és az “alekoszos póz”. Mindez Tibek, a görög szexcyborg öccse, aki a Hír24-nek elárulta, rövidesen a kamerák kereszttüzében éli majd az életét.
– Egy barátom keresett meg, aki szerkesztő-operatőrnek tanul. Egy filmet kell forgatnia a tanulmányaihoz, úgy gondolta, velem forgatna. Aztán nekem jött az ötlet, csináljuk meg a Tibek-show-t – magyarázta Tibor. – A mindennapjaimat örökítjük majd meg. Felkelek, találkozom barátokkal, randizom. Az első nap pont lesz egy második randim, szólnom kell még a lánynak, számítson a kamerára. Jelenleg éppen szingli vagyok, így lehet számítani szerelemre, ármányra, kalandra is.
Amennyiben népszerű lesz, és a televíziókat is érdeklené, biztosan leülnék velük tárgyalni. Édesanyám, Vája azonban nagyon kiborult, amikor elmeséltem neki. Azt mondta, nem tudja, hogy viseli ezt majd megint. Alekosznak azonban nem szóltam egy szót sem. Nem szeretném, ha benne lenne, mert azt gondolnák, az ő hátán akarok megkapaszkodni.
Persze tény, idővel elkerülhetetlen lesz, hogy felbukkanjon benne, hiszen egy fedél alatt lakunk – magyarázta a biztonsági őrként is levizsgázott Tibek.

Alekosz öccse (Forrás: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik