Szórakozás

Koncepciós per az RTL üdvöskéje ellen?

Dadi Eszter azt mondja, nincs takargatnivalója, így egyelőre úgy tervezi, hogy jövő heti fegyelmi tárgyalásáról nem kéri a nyilvánosság kizárását. A VV exjátékosa kijelentette, sem takargatnivalója, se szégyenkeznivalója nincs.

Eszter a Hír24-nek elmondta, megkapta a keddre szóló idézést, ám elképzelhető, hogy a tárgyalást elhalasztják, amennyiben az Ügyvédi Kamara elfogadja a napokban beadott előterjesztését. Ebben azt kéri, hogy hadd tegye meg előzetesen az ügyével kapcsolatos észrevételeit, amelyre a villában való tartózkodása miatt korábban nem volt lehetősége. Amennyiben erre nem kap lehetőséget, az érveit kénytelen lesz szóban elmondani a fegyelmi bizottságnak.

Eszter azt állítja, mindenképpen megvédi igazát, és bízik abban is, hogy a testület nem a nyilvános kivégzésére készül. Ugyanakkor meg szakmai berkekben már is arról pletykálnak, hogy az exvillalakóval szemben koncepciós pert akarnak lefolytatni.


Eszter, a villában (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Az ügyvédnő azt sem titkolja, mivel akar védekezni a fegyelmi tárgyalásán. Azt szeretné bizonyítani, hogy mielőtt bevonult a villába szüneteltette praxisát, éppen ezért, amit a játékban tett, azt mind magánemberként tette. Ráadásul úgy gondolja, semmi olyan dolgot nem csinált a luxusbörtönben, ami miatt szégyenkeznie kellene.

Eszter a Hír24-nek elmondta, felkészülten áll a fegyelmi testület elé, minden vádpontra kidolgozott válasza van. Azt sem tagadja, hogy lélekben arra is felkészült, hogy esetleg elmarasztalhatják, még akkor is, ha ő nem érzi úgy, hogy szégyent hozott volna a szakmájára. Éppen ezért B-tervvel is készül, de az ügyvédi hivatást nem akarja feladni. Azt is elmesélte, hogy a műsor óta többen, számára ismeretlen ember is felkereste azzal, szeretné, ha ő látná el a jogi képviseletét. Az emberek ugyanis rájöttek, hogy Eszter egy vidám, talpraesett nő, aki ráadásul a szakmájában is megállja a helyét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik