Szórakozás

Ennyi Bódi Sylvi ára!

Balira invitálja rajongóit Bódi Sylvi, aki közösségi oldalán reklámozz a trópusi szörfutazást. A modellhez bárki csatlakozhat párszázezerért.

Bódi Sylviről mindig is köztudott volt, hogy lételeme az adrenalin növelő sport. A modell már évek óta megszállottja a wakeboardozásnak, sőt nemcsak a sebesség, hanem a víz szerelmese is. A dúskeblű Sylvi éppen ezért évek óta szörfözik is. Így lesz ez most áprilisban is, amikor Bódi Sylvi Balira látogat. Ám ezúttal bárki csatlakozhat hozzá a festői szépségű szigetre. A playmate ugyanis saját közösségi oldalán reklámozza azt a közel két hetes Balira történő kiruccanást, melynek ő maga is szervezője. „Na, ki jön velem szörfözni Balira? Lassan záródnak a kapuk, de még van néhány szabad hely. Kétféle ember létezik, az egyik, akit már elvarázsolt a szörfözés, a másik, aki még nem próbálta. Tarts velem és garantáltan életed legjobb nyaralása lesz!” – hirdeti a nem éppen olcsó kiruccanást Bódi Sylvi.

Úgy tűnik, a borsos ár ellenére is van az érdeklődés a trópusi szörfhétre. Az áprilisi kéthetes szörfözés alsó hangon is három-négyszázezer forintba kerül, melyhez még hozzájön a vízum, valamint az étel- és italfogyasztás költsége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik