Szórakozás

Teljesen kifordult magából a magyar valóságshow-sztár

A lányok többsége úgy döntött, hogy Éden Ádám távozzon a mexikói luxusparadicsomból. A fiú párja, Niki magából kikelve ordított a döntéshozókkal.

Ahogy az előző évad, úgy az Éden Hotel második szériája sem szűkölködik fordulatokban. Így volt ez a legutóbbi adásban is, ahol a lányok részt vehettek egy úgynevezett kaktuszceremónián. Ennek keretén belül minden lány adhatott egy kaktuszt annak a fiúnak, akit szeretne játékon kívül tudni. Kisebb virágoskert kezdett összegyűlni a fiúk előtt, s leginkább Krisztián és Ádám izgulhatott, hiszen mindkettőjüknek két-két ellenszavazata volt. A lányok végül Ádámot küldték haza, aki mindössze két napnyi játék után távozott az Éden Hotel2-ből.


Fotó: Viasat3

Nikit, aki Ádámmal kívánta végigvinni a játékot, teljesen kiborította játékostársai döntése, és teljesen kifordult magából. A plasztikcica minden Ádám ellen szavazót kiosztott, s csúnyán meg is fenyegetett, miszerint nem lesz sokáig maradásuk a játékban. Sőt, Niki kirohanását követően megindult a kőkemény taktikázás az Édenben, mely mindössze két embert hagy hidegen. Edina és Máté ugyanis kizárólag egymással vannak elfoglalva. A fekete hajú szépség és a bróker srác a jelek szerint nagyon egy hullámhosszon van, melyet mi sem bizonyít jobban, mint elalvás előtti ölelkezésük és puszizkodásuk. Vajon a mai párválasztó ceremónia még őket is egymás ellen fordítja majd?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik