Szórakozás

Farkasházy fürdőruhára vetkőztette Mimit

Farkasházy Tivadar felesége szinte a Heti Hetes nyolcadik szereplője, nyilvánosan mégis ritkán mutatkoznak együtt. A Hír24 fürdőruhás képeket szerzett a párról.

Farkasházy Tivadar történetei évek óta foglalkoztatják a Heti Hetes sztárjait: leginkább azon tűnődnek, kollégájuknak hogyan van ideje és ereje a világ összes pontját bejárni feleségével. Teddynek ugyanis minden jelentősebb eseményhez és városhoz kapcsolódóan van egy-egy személyes élménye. Sokat emlegetett feleségét, Mimit ugyanakkor a legritkább esetben láthatjuk a kamerák előtt, vagy a bulvárlapok címlapjain. Ez azonban egy ilyen ritka alkalom: a Hír24 birtokába jutott néhány fotó, amelyeken nem elég, hogy a pár együtt látható, bikiniben, illetve fürdőgatyában pózolnak.
“Böllérfesztiválon voltunk és alaposan átfagytunk. Úgyhogy megmártóztunk a siklósi termálfürdő medencéiben” – magyarázta a Hír24-nek Farkasházy. – “Való igaz, ritkán láthatnak minket így, együtt, és nem is vagyunk azok az emberek, akik gyakran felbukkannak a nagyobb strandokon. Sokat járunk Baranyába, Harkány, Villány és Siklós rendszeres vendégei vagyunk. Van is már egy mondásom: a legjobb a villányi bor, harkányi és siklósi vízzel. Ez a legjobb fröccs.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik