Szórakozás

Újra testéből él a VV nagyszájú hőse

Biztos lábakon szeretne állni VV Cristofel, aki nem érzi elegendő bevételi forrásnak az általa menedzselt pub bevételi forrását ahhoz, hogy meg tudjon élni. Ezért zumbát szeretne oktatni.

Alig egy hónapja nyitotta meg kapuit a VV Cristofel által menedzselt söröző. Bár a megnyitón szép számmal voltak, s a hely azóta is zavartalanul üzemel, a kubai csődör szeretné, ha biztosabb anyagi hátteret tudna magának teremteni. „Bár van bevételem, nem szeretnék kizárólag ebből és a haknikból élni” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Cristofel, aki most szakmát szeretne tanulni. „Valami olyanba szeretnék kezdeni, ami biztos megélhetést ad. Egy szakmára mindenképp szükségem van, ezért is döntöttem úgy, hogy zumbát tanulok, majd oktatok” – árulta el VV Cristofel, aki úgy érzi, ezt a latinos mozgásformát szinte neki találták ki.

„Rendszeresen járok edzeni, szeretek mozogni, úgyhogy ez nem lesz probléma. Most nekikezdek egy másfél hónapos zumbaoktatói tanfolyamnak. Közben rendszeresen járok majd zumbázni is, hogy mire odajutok, flottul menjen a dolog. Nem szeretném elhülyéskedni, ezt most nagyon komolyan gondolom. Remélem, hogy az emberek is látni fogják az elhivatottságom. Persze fogok vicceskedni, meg bolondozni az óráimon, de csak a hangulat kedvéért. Magát a zumbát, és a zumba oktatást nagyon is komolyan gondolom. Szeretném a tánc örömét mással is megismertetni” – jelentette ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik