Szórakozás

Cristofel díszgatyában “rambózott” – videó

Egy flitteres alsógatyában, a hóban hemperegve imitálja Rambót VV Cristofel! A videó éjszaka került fel az internetre.

Újra megmutatta villabeli oldalát VV Cristofel, akiről egy amatőr videó került fel a legnagyobb videómegosztó portálra. Az alig egyperces, vágatlan felvételen a Villa skalpvadásza egy szál alsógatyában, önmagából kifordulva, egy seprővel a kezében imitálja Rambót, miközben bokorról-bokorra halad a képzelt háborúban. A legyőzhetetlen hős eközben több géppuska-sorozatot ereszt ellenségeire(?), sőt, egy életmentő tigrisbukfenc is belefér a friss, ropogós hótakarón. (A testnevelőtanárok maximum egy erős közepesnek értékelnék!) A “Zuglói Rambó” címszóval feltöltött kisfilm azonban nem happy enddel ér véget, egy hógolyónak látszó lövedék ugyanis vállon találja Cristofelt, aki néhány pillanattal később a földre zuhanva leheli ki a lelkét. A videót az internetre feltöltő felhasználó egyelőre nem válaszolt a Hír24 megkeresésére, Cristofelt azonban éjfél után elértük telefonon.

“Micsoda? Rambós videó? Úristen!” – döbbent meg, miután elmeséltük, mivel kapcsolatban keressük, majd feszülten, és gyorsan elbúcsúzott. – “Hívj ezzel kapcsolatban holnap” – bontotta a vonalat.
Hogy ki készítette a felvételt? Milyen céllal? Azt feltehetően csak Cristofel tudhatja, de a reakciójából ítélve az sem kizárt, hogy most már ő sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik