Szórakozás

Titkolózik a ValóVilág legnagyobb vesztese

Inkább tanulmányaira és zenekarára szeretne koncentrálni VV Csaba, aki a játék legnagyobb veszteseként nem tervez haknizós karriert.

Szemmel láthatóan büszkén, ám mégis kissé megrendülten fogadta a ValóVilág ötödik szériájának végeredményét VV Csaba. A huszonéves játékos másodikként végzett a valóságshow-ban, mely ugyan meghatározó volt életében, de nem szeretne kizárólag az így szerzett hírnévből megélni.

Hogyan érintett, amikor kiderült, hogy nem Te nyerted meg a ValóVilág ötödik szériáját?

Természetesen nem örültem, de elfogadtam a dolgot. Készültem rá, hogy nem én leszek a befutó, és sajnos így is lett. Persze nem volt mit tenni, a közönség döntött.

Ez a döntés pedig nem Neked kedvezett. Ennek ellenére eljátszottál a gondolattal, hogy mire költöd majd a nyereményt?

Tudatosan próbáltam kizárni az ilyen vágyálmokat. Nem akartam magam illúziókba ringatni. Inkább úgy voltam vele, hogy ha majd a kezembe lesz a nyeremény, beosztom majd, mit mire költök vagy használok. Addig azonban eszem ágában sem volt erre gondolni. Így sokkal könnyebb volt.

Most, hogy már vége a játéknak, amiben a második helyen végeztél, mihez kezdesz?

Az első és legfontosabb dolog, hogy befejezzem az iskoláimat. A rendőrtisztin és a számvitelin is várnak szeptembertől. Szeretném megszerezni a diplomáimat, utána pedig meglátjuk, hogy mi lesz.

Ezek szerint nem szeretnél a médiában elhelyezkedni, mint egy-egy villatársad?

Nincsenek ilyen irányú terveim. Vannak ötleteim és elképzelésiem, de ezekről még nem szeretnék beszélni. Nem szeretnék egy haknizós valóságshow-szereplő lenni, aki csak ebből él. A hirtelen jött népszerűséget inkább a zenekarom számára szeretném kamatoztatni. Persze össze kell rázni a bandát, de menni fog. A zenélést nem szeretném feladni, meglátjuk, hova tudunk még fejlődni a bandámmal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik